maanantai 23. syyskuuta 2013

Eevaulla

Haluaisimme esitellä erään suloisen, pehmoisen ja temperamenttisen misun, joka on koskettanut meitä olemassaolollaan.

Eevaulla on siis kissa joka asuu meidän kanssamme täällä Kutinan kirkolla, Eevaulla on toinen täällä asuvan lähetystyöntekijän lemmikeistä. Kissoja on oikeasti kaksi, toisen nimi on Eeva ja toisen Eino(?). Emme aluksi tienneet onko tämä seuraamme hakeutuva neitonen nimeltään Eeva vai Ulla joten aloimme kutsua sitä Eevaullaksi. Myöhemmin selvisi että Eevaulla on Eeva. Einokin vieraili tänään pihalla, mutta on selvästi arempi tapaus. Eevan lempnimi on kuitenkin jo jäänyt mieliimme ja käyttöön. Kissa itse välttämättä ei huomaa eroa. :)

Eevaulla on puhelias ja seurallinen. Kun Sannan kanssa istumme pihalla tai vain kävelemme kirkkoon/portille, Eevaulla tulee usein vierelle ja jää siihen.



kesä ja kissanpäivät
kaverikuva :)

-Pihamaan misut-

4 kommenttia:

  1. Teillä näyttää ihanan kesäiseltä keli siellä, täällä saa jo kiskoa takkia niskaan kun on kylmä! Eevaulla on varsin suloinen elukka. Terkkuja pihamaan misuille ! :D

    VastaaPoista
  2. Meillä on kyllä lämpöä oikein riittävästi, tänään sellaiset mukavat +27 varjossa. :) Ei tartte paljon palella. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla teistä ja nähdä kivoja kuvia! Täällä sai aamulla raapata auton ikkunoita, ja toppatakit on kaivettu esiin. :( Terkkuja Sansan toimistolta!

    VastaaPoista
  4. Toivotan oikein hyvää ja antoisaa vaihtoa teille molemmille kauniissa kissakutinakaupungissa. Jatkossakin aion seurata miten te nuoret naiset siellä kaukana kotoa pärjäilette T. Hannan anoppi Ritva

    VastaaPoista