perjantai 20. syyskuuta 2013

Grad Kutina

Olemme tutustuneet hiukan kaupunkiin. Tänään lämpötila oli hyvin kesäinen ja kuuma. Aurinko porotti koko päivän, lähes pilvettömältä taivaalta (siellä oli jotain ihme haituvia välillä). Arki alkaa sujua ja osa seurakuntalaisista on jo tavattu. Kirkko on pieni mutta söpö, se on keltainen <3 ja kellot lyövät aina klo 12 ja 18. Aluksi veikkailtiin sitä palohälytykseksi tai joksikin muuksi, mutta onneksi Elina valaisi asiaa. :)



Tänään pelailimme lasten kanssa muun muassa Unoa, monopolya, semmosta hassua läpsyttely leikkiä ja futista. Opetimme lapsille myös Suomesta tutun PONILEIKIN! (ei niitä fiksuimpia ideoita, muttakun se tuli ekana mieleen...) Aluksi lasten ilmeet olivat suoraan sanottuna WTF, mutta toisen kierroksen jälkeen se oli heistä hurjan hauskaa, niin hauskaa etteivät he olisi halunneet lopettaa laisinkaan ("pliis, can I be a next pony?") Huomenna Elina kiittää meitä, tai siten ei, anteeksi. :D

Tässä menneinä päivinä on myös kierrelty pitkin ja poikin kaupunkia, kuvat kertokoon enemmän kuin sanat.

"Täällähän on Lidl..."
 Lidlistä me muuten löydettiin se TISKIHARJA! Täällä suomi-tytöt siis tiskailee tavoilleen uskollisina harjalla, eikä sienellä. :)


Ah, aurinko!

Rumin merenneito ikinä..
Muistomerkki sodan uhreille

Katolinen hautausmaa

Grad Kutina

Taivas lyö tulta... Kirkon ikkunasta

Lähdettiin katsomaan juna-asemaa ja löydettiin tällänen lätäkkö...

Hillittömän kokoinen simpukka. Ei otettu mukaan, se oli aika ällö...

Maissia!

Mietittiin miten päästään raiteiden yli kun kaksi junaa oli edessä...

Huomenna mennään Zagrebiin, jee! Tolla junalla ois muuten päässy sinne...

-Ullakon queenit-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti