tiistai 17. syyskuuta 2013

Tääl me ny ollaan

Moi!

Lennot menivät hyvin ja koneen vaihto Kööpenhaminassakin sujui mainiosti. Lennolla Köpiksestä Zagrebiin meille tarjottiin kummallinen snack (leipätikkuja, jotain oliivimönjää ja erikoisen makuinen makeahko kuiva keksi). Perille laskeuduttiin ajallaan ja Elina oli miehensä kanssa meitä vastassa, jee.
Lämpöä oli riittävästi Sannalle ja Heli mienasi paistua oransseissa Hai-kumppareissaan. Illalla onneksi (Sanna huom, not!) viileni! :)

Illalla kävimme syömässä loistavan maittavaa murkinaa M18-tanssiryhmän luona (googlaa jos et tiedä mikä on M18) ja keräämässä Elinan pihalta viinirypäleitä ja luumuja (oltais saatu myös persikoita ja päärynöitä mutta päärynöitä ei löydetty ja syötävän näköiset persikat oli liian korkealla...)

Kaupoissa on ravattu eilen ja tänään. On ostettu kaikkea tarpeellista esim. shampoota ja Fitness-muroja (suklaa) ja tänään tiskiainetta ja pesusieni. Päivän kulttuurishokki oli kun kuulimme ettei täällä käytetä TISKIHARJAA vaan tiskataan pesusienellä, yh... -.-'
Tänään myös selvisimme kaupassa asioinnista ilman Elinan tulkkausta. Ostimme reippaina tyttöinä kirjepaperia ja -kuoria auttavalla kroatian kielellä, koska myyjä ei puhunut englantia (hyvä me!), tämän jälken siirryimme asioimaan postitoimistoon ostamaan postimerkkejä, postin täti onneksi puhui englantia :)Asumisjärjestelyt ovat oikein mukavat! Meillä on käytössä keittiö ja pesukone! Huonesta löytyy myös omat suihkut!! :D miinuspuolena asumisessa on se että Heli nukkuu yläkerrassa ja Sanna alakerrassa. Meitä vähän pelottaa nukkua niin kaukana toisistamme, snif.

Tänään saatiin myös kalenteriin täytettä, mutta niistä koitoksista kerrotaan sitten myöhemmin. ;)

-Terveiset keittiöstä-

p.s. Tänään on satanut enemmän tai vähemmän kaatamalla koko päivän ja Sannalla on ollut märkien sukkien-syndrooma. Helillä oli kumpparit <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti